Mobila Bucatarie - model Venus

Mobila de  bucatarie realizata la comanda din materiale si accesorii de calitate superioara. Dimensiunile sunt stabilite in functie de spatiul alocat.

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

Mobila de bucatarie pe comanda.

Mobila de bucatarie Venus, este proiectata si creata pentru nevoiele dumneavoastra. Realizata din PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS, ansamblul de mobila este conceput din corpuri modulare de diferite dimensiuni. Corpurile cu sertare, sunt necesare stocari diferitelor lucruri si obiecte. Dimensiunile sertarelor mici va permit depozitarea tacamurilor, iar in sertarele mari va puteti pastra prosoapele si manusile de bucatarie sau chiar vesela. Sertarele sunt montate pe glisiere metalice cu role clasice marca FGV avand o deschidere si inchidere lenta. Iesind din tiparul clasic al culorilor, o parte din corpuri sunt realizate cu fronturi de culoare alba oferind un contrast placut intregului ansamblu. Cosul jolly este un accesoriu practic oricarei gospodine. Disponibil in dimensiuni variate, acesta va ofera posibilitatea de a va stoca: sticle cu ulei, otet, condimente, etc. Cosul jolly este montat de regula langa plita, avand minimul necesar de gatit la indemana. 
Corpurile inferioare, sunt sustinute pe picioare din plastic dur acoperite cu plinta din lemn. Plinta este un accesoriu util de a impedica patrunderea prafului sub mobila. Usile sunt montate cu ajutorul balamalelor metalice ce fac posibila deschiderea clasica a acestora. Partea inferioara a mobilei, este una asimetrica fata de cea inferioara. Corpul cu polite asezate in zig-zag, sunt utile pentru pastrarea sticlelor de vin. Corpul ce sustine cuptorul cu microunde este creat pe dimensiunea acestuia, beneficiind insa si de un spatiu de stocare. Hotele fiind disponibile in forme si dimensiuni diferite, corpul este realizat in functie de hota pe vi-o alegeti dumneavoastra. Usile cu geam sablat sunt usor de intretinut, si ideal in pastrarea cestilor de cafea sau paharelor. Spatiul de deasupra frigiderului a fost ideal pentru realizarea unui corp de dimensiuni mai mici. Deschiderea batanta a usi este creata prin montarea pistoanelor pe gaz impreuna cu balamalele. 
Din dorinta de a acoperi spatiul redus dintre partea superioara si tavan am realizat o cornisa in ton cu mobila. Manerele simple dar elegante sunt din material metalic, oferind o buna intrebuintare la deschiderea usilor si sertarelor. Nu in ultimul rand blatul termorezistent de 38 mm, este o piesa importanta in intregirea intregului ansamblu de mobila. Acesta este usor de intretinut, iar electrocasnicele sunt usor de montat in spatiile create special pe dimensiunile acestora.
Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii bucatarie:
- Plinta sina plastic sau aluminiu
- Cos Jolly
- Picioare de bucatarie
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Piston cu gaz
- Glisiera cu rola
- Manere de plastic
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri