Mobila dormitor - model Evelina

Mobila de dormitor Evelina este creat special pentru nevoile dumneavastra.

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

Mobila dormitor pe comanda

Dormitorul Evelina este un ansamblu de mobila potrivit tinerilor dar si adultilor. Mobila de dormitor este realizata din PAL melaminat de 18 mm si 36 mm, cantuit cu ABS. Dulapul este o piesa principala din dormitor avand spatiul necesar de depozitare pentru haine. Prin compartimentarea sa variata, ne putem aranja hainele atat pe umerase cat si impachetate pe polite. Iesind din tiparul clasic al dulapurilor, pe lateral sunt realizate rafturi in care ne putem pastra diferite lucruri si obiecte. In continuarea acestora este creat un birou elegant, la care ne putem petrece timpul liber.
Rollbox-ul este creat cu doua sertare elegante, in care va puteti pastra agende, pixuri, caiete sau orice alte lucruri dorite. Rollbox-ul este sustinut pe role din plastic dur fiind foarte usor de mutat. Patul are o elegant aparte, oferind-uva confort, relaxare dar si spatii variate de stocare. Sertarele sunt utile pentru pastrarea pernelor si pilotelor, iar rafturile pot fi folosite pentru diverse lucruri mai putin voluminoase. Salteaua este asezata pe o placa din PAL avand o stabilitate perfecta si rezistenta indelungata. Tablia patului este o piesa optionala pe care o puteti proiecta asa cum doriti. Politele suspendate ofera un design deosebit intregului ansamblu de mobila, dar pot fi si utile pentru asezarea cartilor, telecomandei tv sau orice alte lucru doriti. 
Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera cu rola
- Manere de plastic
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera Tandem cu amortizare
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri