Mobila dormitor - model Luana

Ansamblu de mobila pentru dormitor realizat pe comanda

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

Mobila dormitor pe comanda

Mobila pentru Dormitor Luana, este un set complet de mobila ideal pentru dormitorul matrimonial. Calitatea materialelor  si a accesoriilor fac posibila utilizarea indelungata a intregului ansamblu. Materialul din care sunt realizate piesele de mobila, este PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS de 0,4 mm si 2 mm. Balamalele sunt usor de folosit, facand posibila deschiderea lenta a usilor si inchiderea silentioasa. Compartimentarea dulapului este creata cu polite mobile cat si cu bari inox pentru umerase, astfel incat toate hainele dumneavoastra vor fi asezate in ordine. 
Fronturile de culoare deschisa ale mobilierului de dormitor ofera camerei senzatia de spatiu generos dar si de luminozitate. Comoda cu sertare generoase va ofera spatii de stocare ideale pentru prosoape, lenjerii sau orice alte lucruri. Relaxarea va este oferita de patul comod si elegant. Suportul saltelei este realizat din pal sustinut de lateralele acestuia, avand o stabilitate perfecta. Tablia patului este ornamentala dar si utila pentru sprijinirea penelor si montarea lampilor de veghe. Noptierele cu sertare sunt utile pentru a va pune o carte, telecomanda TV-ului si multe alte lucruri dorite la indemana. 
Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera cu rola
- Picioare metalice
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
Accesorii bucatarie:
- Plinta sina plastic sau aluminiu
- Cos Jolly cu amortizare
- Picioare de bucatarie
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Piston cu gaz
- Glisiera Tandem cu amortizare
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- MDF
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri