Mobila dormitor - model Raisa

Mobila de dormitor personalizat nevoilor dumneavoastra.

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

mobila pentru dormitor la comanda

Dormitorul Raisa este un mobilier personalizat nevoilor dumneavoastra. Realizat din carcasa PAL melaminat de 18 mm, MDF AGT si accesorii metalice de calitate, garantia de utilizare a produselor este asigurata pe o perioada cat mai indelungata. Dulapul cu dimensiuni generoase este creat cu compartimentari diferite, ca toate lucrurile sa poata fi pastrate in ordine. Partea de sus a dulapului, este prevazuta cu usi cu deschidere clasica prin sistem pushing si balamale metalice, iar compartimentarea este creata cu polite si bari inox pentru umerase. 
Partea de jos a dulapului iese din tiparul clasic si pe langa sertare sunt create dulapioare prevazute cu usa. Spatiile acestora sunt utile pentru depozitarea: pernelor, pilotelor sau lenjeriilor, etc. Primul rand de sertare au o dimensiune mai mica fata de restul sertarelor, iar in aceste pot fi asezate: lenjerie intima, sosete sau alte lucruri mai putin voluminoase. In restul sertarelor pot fi asezate: tricouri, bluze, sau orice piese vestimentare. Patul are o forma aparent simpla, insa eleganta acestuia il scoate din tipul clasic de realizare al paturilor. Creat in totalitate din pal si sustinut pe picioare metalice conice, salteaua se adaptata perfect pe dimensiunile patului. Tablia este idela pentru sustinerea pernelor dar si de a proteja peretele de eventualele urme. 

Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera cu rola
- Picioare metalice
Materiale:
- PAL Melaminat
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera Tandem
- Picioare metalice
Materiale:
- MDF
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri