Dressing - model Dado

Dressing-uri personalizate, spatioase si elegante

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

Dressing realizat pe comanda

Dressing-ul pentru dormitor Dodo, este realizat la comanda din PAL melaminat de 18 mm cu spate din PFL si accesorii din inox. PFL-ul este folosit in general pentru spatele produselor de mobilier, avand un rol bun de a sustine intregul ansamblu de mobila. Compartimentarea este creata astfel incat va puteti stoca tot felul de piese vestimentare dar si lenjerii de pat, pilote, etc. Bara si sistemul pentru umerase sunt necesare pentru camasi si sacouri.
Sertarele sunt montate cu sine metalice marca FGV, oferind o culisare perfecta acestora. In sertare pot fi aranjate lucruri mai putin voluminoase precum, lenjerie intima, soseste, si multe altele. Manerele tip buton folosite la sertare, va ofera posibilitatea de a le deschide cu usurinta. Pentru un design deosebit, usile sunt prevazute cu placute colorate din inox. Sistemele de culisare sunt din material metalic de calitate superioara, oferind o culisare lenta si silentioasa a usilor. Sinele din aluminiu, sunt montate atat in partea de inferioara cat si cea inferioara. Dressing-ul este personalizat in functie de dorintele dumnevoastra.     
Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Glisiera cu rola
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
Accesorii generale:
- Glisiera Tandem
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
- MDF
Sisteme dressing:
- Sistem BERG/PKM 80
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri