Dressing - model Sonia

Dressinguri spatioase realizate pe comanda

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

dressinguri personalizate create pe comanda

Dressing-ul Sonia, este realizat din accesorii si materiale de calitate superioara beneficiind de o utilizare indelungata a mobilierului. Materialul folosit in realizarea dressing-ului este, PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS de 0,4 mm. Compartimentarea variata cu polite si bari pentru umerase, va ofera posibilitatea aranjari tuturor hainelor.
Distanta spatiului intre polite este creata in functie de dorintele dumneavoastra. Usile sunt sustinute pe sine din aluminiu, ce ofera acestora o culisante lenta. Sistemul de glisare este un sistem silentios disponibil in varianta clasica sau cu inchidere cu amortizare soft close. Usile sunt create din pal si sticla unite prin rame de aluminiu. Deschiderea acestora este prevazuta cu manere tip bara, avand un rol important in evitarea posibilelor curbaturi. Dimensiunile dressig-ului sunt stabilite in functie de spatiul alocat. 

Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
Accesorii generale:
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- MDF
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri