Dressing - model Tina

Dressing creat pe comanda din materiale si accesorii de calitate

Disponibil la comanda

Distribuie:
Descriere

Mobila dressing la comanda

Indiferent de dimensiunile unui dressing, acesta este realizat din materiale si accesorii de cea mai buna calitate. Pentru o buna stabilizare a dressigului, spatele este din PFL de nuanta palului. Palul este materialul principal din care este creat intreg ansamblu de mobila, asortat cu accesoriile dorite de dumneavoastra. Usile  sunt personalizate prin aplicarea unei bazii de pal de nuanta inchisa si lamele din inox. Sistemul de culisare este disponibil in varianta clasica sau cu amortizare.
Glisierele clasice cu role folosite la sertare sunt usor de folosit pentru inchiderea si deschiderea sertarelor, iar optional acestea pot fi prevazute cu sistem de amortizare. Manerele ingopate este cea mai buna varianta pentru sertarele create in spatiile inchise. Politele mobile sunt montate pe suporti metalici avand posibilitatea de marire a spatiului din dressing. Manerele tip bara sunt elegante si usor de intretinut, insa au si un rol important in sustinerea usilor.

Consultanta telefonica Consultanta telefonica Consultanta telefonica   Consultanta telefonica
Garantie 24 luni Garantie 24 luni Garantie 24 luni   Garantie 24 luni
Transport gratuit   Transport gratuit
Configuratii
Accesorii generale:
- Glisiera cu rola
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
Accesorii generale:
- Balama aplicata
- Glisiera Tandem cu amortizare
- Manere metalice
Materiale:
- Cant ABS
- PAL Melaminat
- MDF
0.0
Ultimele recenzii
Nu exista recenzii pentru acest produs!
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri