Despre noi

Despre noi   

Avem o experienta in domeniul mobilei de peste 13 ani.
Din dorinta de a oferi clientilor nostri tot ce este mai bun, lucram cu personal calificat si pasionati de munca lor.
Adaptati in permanenta noului, cream cu pasiune fiecare proiect si il transformam in mobila pe care vi-o doriti.

Cine suntem?

Suntem o societate formata din echipe tinere de profesionisti, dedicate si pasionate in productia mobilei pe comanda.
Fiecare comanda plasata este o provocare de a crea ceva nou si de a ne aduce satisfactia clientului.
Obiectul nostru de activitate este productia mobilei pe comanda din PAL melaminat si MDF. Selectarea furnizorilor dupa criterii precise au ca scop pastrarea calitati materialelor. 
Deviza noastra este: seriozitate, promtitudine si calitate.

S.C. Ali-General Com S.R.L. 
Activam din anul 2007, sub nr. Reg. Com. j40/11936/2007, RO 21970949
Obiectul principal de activitate este fabricarea mobilei pentru bucatarii.

Activam online sub denumirea mobilabucatariecomanda.ro, si producem mobila atat pentru uz casnic cat si comercial precum: farmacii, birouri, cabinete medicale, scoli si gradinte, etc.
Mobila se realizeaza pe comanda cu dimensiunile, materialele, accesoriile dar si culorile dorite de dumneavoastra. 

Servicii gratuite
Deplasare si masuratori
Proiectare la comanda ferma
Consultanta si sfaturi in stabilirea design-ului
Transport si montaj gratuit in Bucuresti si imprejurimi.

Cum cumpar?

Plasarea produselor de mobila dorite poate fi facuta prin urmatoarele metode:

Formularul de contact

Daca aveti o schita proprie o puteti trimite cu ajutorul formarului de contact din sectiunea contact, impreuna cu informatiile necesare calculari unei oferte de pret, iar noi vom trimite cotatia de pret in cel mai scurt timp posibil. 
Daca doriti programarea unei intalniri cu un consultant, mentionati acest aspect in solicitare, iar noi va vom contacta in maxim 12 ore de la primirea solicitari.
 
Comanda prin email

Puteti cere o oferta de pret, sau plasa o comanda de mobila pe adresa de email office@mobilabucatariecomanda.ro.
Pentru a comanda mobila dorita, ne puteti trimite un email cu schita mobilierului si dimensiunile dorite, iar noi va vom comunica pretul. Schita va trebui sa includa si cateva elemente esentiale spatiului in care doriti sa montati mobila precum si cateva descrieri cu privire la compartimentarea mobilei si dimensiunile acesteia. Astfel va vom informa oferta de pret cat mai exacta. 

Daca nu aveti o schita sau masuratori, ne puteti mentiona pe email stabilirea unei intalniri sau ne contactati telefonic iar noi vom trimite un reprezentatnt la domiciliul sau la sediul dumneavoastra pentru a nota cele necesare inaintari unei comenzi, dupa care vi se va realiza un proiect si vom putea calcula pretul final. Designerii nostri va pot oferi consultanta gratuita pentru a va realiza mobila dorita la un pret redus. 

Acceptand pretul oferit de noi, un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la sediul sau domiciliul dumneavoastra pentru incheierea contractului si achitarea unui avans de 50%. Avansul poate fi achitat chesh la reprezentantul nostru sau cu transfer bancar. 
La punctul nostru de lucru

Punctul nostru de lucru este in Heliade Intre Vii nr. 3-5, sector 2, Bucuresti, unde un consultant al nostru, va sta la dispozitie cu orice informatii aveti nevoie in privinta inaintari si proiectari mobilei personalizate.

Modalitati de plata

Plata unei comenzi ferme se poate face simplu si rapid cu transfer bancar sau ordin de plata in contul societati noastre: 

Contul RO70ROIN911300077512RO01               
Banca IDEA BANK sucursala Militari 

Plata in numerar se poate face maxim 5000ron, suma reprezentant valoarea cu TVA. 
Daca doriti sa achitati numerar, un reprezentant al societati noastre se va deplasa la dumneavoastra si va emite factura de avans cu chitanta persoanelor juridice sau bon fiscal persoanelor fizice precum si contractul aferent comenzi.
Avansul unei comenzi de mobila este de 50% din suma totala, iar diferenta se poate achita la livrarea produselor prin aceasi metoda ca si avansul.

Livrare

Toate produsele comandate sunt livrate si transportate in locuinta clientului. Ali-General Com SRL, ofera aceste servicii Gratuit in Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone ne pueti contacta prin intermediul formularului din pagina de contact sau telefon / WhatshApp 0722.173.936 / 0722.376.705.
Produsele de mobila sunt livrate in locuinta dvs. fara costuri suplimentare indiferent de etajul la care locuiti. Livrarea se face cu mijloace auto proprii sau cu firme partenere de transport.  
Durata executiei a unei comenzi de mobila este cuprinsa intre 7 si 21 zile in functie de complexitatea mobilei. Montajul si transportul este asigurat de compania noastra gratuit, avand garantia unui lucru de calitate. 
Ne rezervam dreptul de a decala termenul contractual de livrare in conditii exceptionale, anuntand in prealabil clientul de acest aspect.

Va asteptam pentru a va onora comenzile.

Garantie

Ali-General Com S.R.L. in calitate de producator, asigura grantia produselor achizionate pe o perioada de doi ani de la data cumpararii acestora, pastrate in conditii corespunzatoare, care sa nu afecteze in mod nejustificat deteriorarea produselor. 
De verificat:
Mobilierul realizat si livrat de noi va fi insotit de un certificat de garantie cu o perioada de 24luni. Perioada de garantie incepe de la livrarea produselor catre cumparator. 

Piesele de mobilier ne inconjoara zi de zi in viata noastra precum si elementele decorative. Uneori obiectele de design sunt solutiile complete ce intra in completarea intregului ansamblu de mobila si poate fi piesa de rezistenta a nevoilor dumneavoastra. Cu o gama variata de produse expuse in site-ul nostru toate cerintele va sunt indeplinite. Alegand sa comandati o piesa sau un ansamblu de mobila la comanda puteti fi sigur ca acestea se vor incadra perfect in spatiul alocat si vor corespunde cerintelor dumneavoastra. Punandu-va la dispozitie o gama variata de culori si materiale precum si modele de design interior, reusita va fi un produs unic, de calitate si cu un design dosebit. Mobila in serie nu se va putea incadra niciodata in spatiul dorit iar modificarile acesteia va atrage dupa sine si costuri suplimentare, insa mobila la comanda va fi perfect incadrata in spatiul alocat si achizitionata la preturi reduse. 

Montaj Mobila

Achizitionand orice produs de mobila de pe mobilabucatariecomanda.ro, nu trebui sa va faceti griji in privinta montajului, noi asigurand acest serviciu gratuit.
Indiferent de cantitatea si valoarea mobilei comandate, asiguram gratuit montajul mobilierului indiferent de etajul si zona in care locuiti. 
La bucatarii asiguram decupajul blatului pentru ecetrocasnice, insa nu realizam racordari. Toate aceste servicii sunt oferite de un personal calificat, asigurand cele mai optime si calitative servicii.
Garantand servicii de calitate, veti beneficia de promtitudine, seriozitate si garantia produselor livrate.
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri